Fantezii erotice si povestiri la cald citește 1 povestire erotica pe zi timp de 365 zile. Dacă și tu ai fantezii erotice sau vreo povești erotice de povestit, dă-mi un semn pe email și intră în comunitatea noastră.

I don’t know the question, but sex is definitely the answer!”

Fantezii erotice și alte povestiri

Fantezii erotice – milf, profesoare, vecine, incest și multe altele

Curvette.ro este locul unde toate fanteziile capata viata si sunt impartasite cu membrii comunitatii. Daca ai avut vreodata fantezii sexuale care ti s-au parut „nelalocul” lor, ei bine, afla ca esti perfect normal/a, iar fanteziile erotice fac parte din viata noastra, a tuturor. Te invitam sa ne citesti fanteziile, sa intri in comunitate si sa discuti cu autorii lor in cazul in care doresti acest lucru și nu in ultimul rand, daca ai trait vreo fantezie sexuala pe care vreo s-o impartașești cu noi, nu ezita nici o secundă sa o faci!

Aici:fantezii porno si povestiri erotice

Majoritatea fanteziilor erotice de pe acest site sunt scrise de fete, femei, doamne, domisoare dar bineinteles, și barbati care au trait experiente si povestiri erotice de neuitat si vor sa le impartaseasca cu membrii comunitatii.

Majoritatea doresc sa ramana anonimi. Altii doresc sa isi gaseasca pertenerii de sex sau chiar de viata. Altii o fac pentru relaxare pura, iar altii o fac sa se laude cu partidele de sex pe care le-au avut si cum au reusit sa duca erotismul la un alt nivel dând viața unor povestiri erotice și fantezii parcă rupte din filme. De multe ori numele personajelor vor fi fictive, insă firul poveștii va fi plin de erotism si suspans.